U bent de juiste persoon

om professioneel over te komen op uw doelgroep

Voor wie

Home / Voor wie

Iedereen kan snel, simpel en betaalbaar een professioneel magazine of verenigingsblad maken!

Opmaakfabriek is bedoeld voor (sport-/muziek- /historische-/buurt-)verenigingen, bedrijven, organisaties, en (kerk) genootschappen die periodiek een magazine, club- of verenigingsblad willen uitgeven.


SNEL

Vaak gaat er veel tijd en geld verloren bij opmaken van een magazine. Een magazine opmaken is een speciaal vak en vereist veel grafische kennis. Echter, in Opmaakfabriek is al deze kennis verwerkt. Aangevuld met template in uw huisstijl hoeft u zich nooit af te vragen of de juiste lettertypen zijn gekozen, of de kolombreedte goed staat ingesteld, ect. Dat werkt makkelijker en sneller en een ander redactielid kan zelfs de productie overnemen of u kunt er samen aan werken.


SIMPEL

Veel kennis van computers, programma’s of grafische technieken is hiervoor niet nodig. Opmaakfabriek werkt namelijk geheel online in uw webbrowser. De software bewaakt uw huisstijl, op die manier kunt u zich werkelijk met de inhoud bezighouden!


BETAALBAAR

Wat niet onbelangrijk is, zijn onze scherpe prijzen. Het maken van de lay-out en het gebruik van de software is geheel gratis. De drukprijzen zijn op zijn minst concurrerend te noemen. En aangezien wij gebruik maken van digitale druktechnieken kunt u precies aangeven hoeveel exemplaren u nodig heeft en betaalt u dus nooit teveel!

Bekijk de prijzen


Bekijk de mogelijkheden!