Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Home / Vragen

Overzicht van veelgestelde vragen

Een overzicht van de belangrijkste en veelgestelde vragen over Opmaakfabriek. Heb u specifieke vragen of wensen? Neem dan contact op met ons voor meer informatie.

 • Digitaal Flipbook

  Bij alle in de online software opgemaakte boekjes wordt standaard een digitaal flipbook geleverd van uw afgedrukte boekje. Deze kunt u op uw website plaatsen of e-mailen.

 • Minimale contractduur en voorwaarden

  Opmaakfabriek hanteert een contractduur van 1 jaar, met in principe een minimum afnamefrequentie van vier keer per jaar. Wijken uw wensen af? Vraag naar de mogelijkheden.

 • Templates

  Templates en Lay-out worden voor u ontworpen in uw eigen huisstijl. Bij een standaardcontract zitten 10 templates inbegrepen.

 • Zelf opmaken, bij Opmaakfabriek laten drukken

  Zelf het blad opmaken, maar wel tegen onze voordelige druktarieven laten drukken? Het aanleveren van een drukklaar bestand behoort ook tot onze mogelijkheden. Vraag een offerte op maat aan bij via onze contactpagina.

 • Wanneer kan ik gebruik maken van het 6% BTW-tarief?

  Clubbladen, magazines, verenigingsbladen en andere periodieke uitgaven die minstens 4 keer per jaar verschijnen vallen onder het 6%-tarief.

 • Proberen

  Omdat de templates speciaal naar uw huisstijl opgemaakt worden door onze vormgevers, is het helaas niet mogelijk om het programma te proberen alvorens u een overeenkomst aangaat. Wel kunnen wij u een gratis proefdruk van uw huidige boekje aanbieden, zodat u onze druk- en papierkwaliteit kunt beoordelen. Daarnaast geven wij u graag een vrijblijvende demo van de opmaaksoftware zodat u kunt zien hoe dit werkt. Tevens hebben wij een gebruiksaanwijzing voor de software die u kunt downloaden om in te zien hoe het programma werkt. Verder kunt u nog de demofilmpjes op de website bekijken.

Close
boeken stapel opmaakfabriek